ACHTER DE CAMERA

"Wie staat er eigenlijk achter de camera?"
Ik zal mij voorstellen...

Hallo! Aangenaam...

Eigen stijl!

Samenwerken!

Mijn naam is Dinique Witkam, en ik ben afgestudeerd Art & Designer! Als uitstroom richting heb ik fotografie & film gestudeerd. Mijn interesse ligt vooral bij creatieve fotografie en Portret. Jij bent bijzonder, dat leg ik vast! Ik ben geboren op 27 augustus in het jaar 1995, en woon samen met mijn partner Jochem in Wolphaartsdijk (ZEELAND). Ik ben all-round fotograaf. Ik fotografeer portretten, families, newborn, loveshoots, bruiloft-reportages, zakelijke fotografie en nog veel meer. Neem eens een kijkje in mijn portfolio om mijn werk te bewonderen!

Fotograferen doe ik niet alleen, ik ben ook actief in het Zeeuwse Klik team met andere enthousiaste fotografen. Graag reis heel Zeeland door, en kom bij heel veel leuke mensen thuis over de vloer om prachtige reportages te mogen maken. Ik luister naar mijn gevoel. En probeer altijd een reportage af te stemmen op de persoon die ik fotografeer. Ik heb mijn eigen stijl, en maak iedere keer weer een unieke reportage. Samen met de combinatie grafische vormgeving zorg ik voor een fantastisch eindresultaat! Want ik kan ook al je grafische werk verzorgen.

Bewonder hoe bijzonder je eigenlijk bent, daar staat Dinamique voor. Jij bent bijzonder, uniek en een prachtig mens! Weet je dat wel van jezelf? Ik laat het jou graag zien! Ik fotografeer op de manier hoe ik naar de wereld kijk. De wereld is bijzonder, net als jij... Ik hoop dat ik jou mag ontmoeten, want ik wil weleens zien hoe bijzonder je eigenlijk bent! Ben je ondernemer en lijkt het je leuk om samen te werken met mij? Dan nodig ik je ook graag uit voor een drankje. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen... Neem vandaag nog contact op!

SPONTAAN!

Ik ben erg spontaan,
En maak graag een praatje!


ZONNIG KARAKTER!

Ik zie het liefst de zon,
Daar word ik vrolijk van!


GETROUWD!

Op 11-10-19 ben ik getrouwd,
Met mijn lieve Jochem!


FAMILIE!

Ik ben echt een familie mens!
Ik hou van gezelligheid!