logo

Wie ben ik?

DAG BIJZONDER MENS,

Mijn naam is Dinique Witkam, en ik ben afgestudeerd Art & Designer! Als uitstroom richting heb ik fotografie & film gestudeerd. Mijn interesse ligt vooral bij creatieve fotografie en Portret. Ik fotografeer graag emoties. Een foto verteld soms zo veel. Mijn doel is om verder te kijken wat er schuil gaat achter een gezicht. Ik probeer mij te onderscheiden met mijn eigen creatieve stijl. Daarnaast ben ik ook vormgever. Grafische vormgeving, geen probleem!

Ik ben geboren op 27 augustus in het jaar 1995, en woon samen met mijn partner Jochem in Goes (ZEELAND). Het begon allemaal in 2015 toen ik mijn bedrijf inschreef bij KVK. Het avontuur kon beginnen! 2 jaar fotografeerde ik met een draagbare studio, en veel bij mensen thuis of in de natuur. Inmiddels is na twee jaar mijn droom uitgekomen, een eigen studio! Mijn prachtige studio is gevestigd in Kapelle. Ik heb daar een ruimte met zowel een fotostudio als een newborn studio! Er is veel mogelijk bij Dinamique. Ik ben dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken! Mede dankzij jullie kan ik veel mensen blij maken met een blijvende herinnering! Is dat niet bijzonder....

Bewonder hoe bijzonder je eigenlijk bent, daar staat Dinamique voor. Jij bent bijzonder, uniek en een prachtig mens! Weet je dat wel van jezelf? Ik laat het jou graag zien! Ik fotografeer op de manier hoe ik naar de wereld kijk. De wereld is bijzonder, net als jij... Ik hoop dat ik jou mag ontmoeten, want ik wil weleens zien hoe bijzonder je eigenlijk bent! Neem vandaag nog contact op!

Liefs, Dinique!