logo

Wie ben ik?

DAG BIJZONDER MENS,

Mijn naam is Dinique Witkam, en ik ben afgestudeerd Art & Designer! Als uitstroom richting heb ik fotografie & film gestudeerd. Mijn interesse ligt vooral bij creatieve fotografie en Portret. Ik fotografeer graag emoties. Een foto verteld soms zo veel. Mijn doel is om verder te kijken wat er schuil gaat achter een gezicht. Ik probeer mij te onderscheiden met mijn eigen creatieve stijl. Daarnaast ben ik ook vormgever. Grafische vormgeving, geen probleem!

Ik ben geboren op 27 augustus in het jaar 1995, en woon momenteel nog bij mijn ouders thuis. Ik heb al sinds 2011 een relatie met mijn lieve partner Jochem. Samen hopen we zo snel mogelijk te kunnen gaan samenwonen. Verder hoop ik dat er in de toekomst ook een ruimte ter beschikking komt voor mijn eigen fotostudio.

Bewonder hoe bijzonder je eigenlijk bent, daar staat Dinamique voor. Jij bent bijzonder, uniek en een prachtig mens! Weet je dat wel van jezelf? Ik laat het jou graag zien! Ik fotografeer op de manier hoe ik naar de wereld kijk. De wereld is bijzonder, net als jij... Ik hoop dat ik jou mag ontmoeten, want ik wil weleens zien hoe bijzonder je eigenlijk bent! Neem vandaag nog contact op.

✓ Afgestudeerd
✓ Eigen stijl
✓ Artistiek
✓ Geduldig
✓ "Out of the box"
✓ Ondernemend
✓ Gek op kinderen